Mies huijasi olevansa jalkapallotähti – sai naiset suutelemaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni YouTube-pilailija on keksinyt erilaisia jekkuja ja niksejä, miten he saavat tytöt suutelemaan itseään kadulla. Oli niksi sitten röyhkeä tyyli, flirttailu tai jonkin kuuluisan henkilön esittäminen, pilat ovat yleensä menneet täydestä naisiin.

Tällä kertaa eräs nuori mies sai Lontoossa naiset suutelemaan kanssaan esittäessään jalkapallotähteä.

BarryBee TV -kanava on julkaissut YouTube-videon, jossa Ruben-niminen poika esittää kuuluisaa jalkapallotähteä. Ruben muistuttaa etäisesti brasilialaista 23-vuotiasta Neymar da Silva Santos Jr -nimistä pelaajaa, ja ottaa yhdennäköisyydestä kaiken hyödyn irti.

Ruben seikkailee Lontoon kaduilla esittäen Neymaria. Vaikutelma on viimeistelty brasilialaisen jalkapalloilijan peliasulla ja muutamalla opetellulla jalkapallotempulla. Arvatenkin Ruben saa naiset suutelemaan kanssaan kerta toisensa jälkeen, kun naiset lankeavat Rubenin käsivarsille luullessaan häntä kuuluisaksi jalkapalloilijatähdeksi.