Papparaiset sekoilivat rullaportaissa – kikkailu kostautui nolosti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Puolalaisen ostoskeskuksen aulaan oli kerääntynyt runsasväkinen joukko jonottamaan ilmaisia hampurilaisia. Pikaruokaravintolan tempauksen suosio yllätti monet ja järjestyksenvalvojat ja vartijat oli kutsuttu paikalle pitämään järjestystä yllä.

Daily Mail -lehden mukaan ihmisille oli kerrottu, että he pääsevät ravintolaan järjestyksessä liukuportaiden kautta. Yleisön joukossa seisonut mieskaksikko ei malttanut odottaa vuoroaan, vaan he juoksivat toisille liukuportaille. Vanhukset lähtivät etenemään liukuportaissa väärään suuntaan, jotta he pääsisivät toiseen kerrokseen.

Vanhusten yritys etuilla kostautui, sillä heidän voimansa olivat loppua ennen kuin he olivat päässeet ylös. Lopulta molemmat vanhuksista kaatui rappusissa. Jonossa olevat ihmiset naureskelivat heille, sillä miehet olivat itse aiheuttaneet vaarallisen tilanteen etuilemalla.

Kun vanhukset lopulta onnistuivat pelastautumaan toiseen kerrokseen, alkoivat ihmiset taputtaa heille. Ilmeisesti yleisö oli sitä mieltä, että hurjasta tempauksesta selviytyneet miehet olivat ilmaiset hampurilaisensa ansainneet.