Vanki sekosi: Yritti huuhtoa irti leikatun peniksensä vessanpöntöstä

Ohhoh! · Annika Kela

Bristolissa sijaitsevassa vankilassa on tapahtunut järkyttävä välikohtaus, sillä yksi vangeista leikkasi peniksensä irti huuhtoakseen sen alas vessanpöntöstä. Tilanteen nähneet vartijat riensivät miehen avuksi ja estivät irtileikatun elimen päätymisen viemäriin.

Daily Mail -lehden mukaan mies kiidätettiin sairaalaan, eikä toistaiseksi ole tiedossa onko vangin penis onnistuttu pelastamaan. Vankilan työntekijöiden mukaan 40-vuotias mies oli toiminut yksin, eikä tapaukseen liittynyt muita vankeja.

Viranomaisten mukaan samanlainen tilanne on sattunut kyseisessä vankilassa aiemminkin, sillä vuonna 2007 yksi vangeista yritti leikata peniksensä irti. Järkyttävän tapauksen taustat eivät ole selvinneet, mutta monet ovat epäilleet vangilla olleen mielenterveydellisiä ongelmia.