Bond-fanien unelma-auto! Aston Martin julkaisi 007-erikoismallin

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin salainen agentti, James Bond, on ajellut vuosien varrella monilla eri autoilla aina kulloisenkin elokuvan sponsorista riippuen. 50 vuoden ajan useimmiten alla on kuitenkin ollut Aston Martin, jolla agentti hurjastelee myös uudessa Spectre-elokuvassaan.

Nyt automerkki juhlistaa 50 vuottaan Bond-elokuvissa julkaisemalla 007-erikoismallin nimeltä Aston Martin DB9 GT Bond Edition. Aikaisemmasta DB9 GT -mallista tuunattua autoa valmistetaan vain 150 kappaletta.

Näkyvin ero alkuperäiseen on auton hopeanhohtoinen väri. Auton sisällä on lisäksi 007-logo ja Bond-teemainen kosketusnäyttö. Auton hinta on Britanniassa noin 200.000 euroa.

Aston Martin
Aston Martin
Aston Martin
Aston Martin