Leopardi vaelteli sokkona – rohkeat ihmiset pelastivat pinteestä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Janoinen ja nälkäinen leopardi oli uskaltautunut lähelle asutusta etsiäkseen ruokaa ja juotavaa,Intiassa. Pieneen kylään eksynyt kissapeto löysi lopulta astian, joka sisälsi vettä. Janon sammutettuaan leopardi huomasi olevansa pinteessä, sillä sen pää oli jäänyt jumiin astiaan.

Hätääntynyt leopardi alkoi tallustella edes takaisin sokkona ja se herätti pian ihmisten huomion. Kukaan ei uskaltanut lähestyä hermostunutta leopardia ja paikalle pyydettiin aseistetut puistonvartijat.

Rajasthanin kyläläiset halusivat pelastaa eläimen ja he päättivät tainnuttaa leopardin nukutusnuolella. Pelastusoperaatio onnistui ja astia saatiin irroitettua leopardin päästä. Paikallisten mukaan kissapeto sinnitteli kuusi tuntia ämpäri päässään. Tarinalla oli kuitenkin onnellinen loppu, sillä leopardi päästettiin vapaaksi ja todennäköisesti se jatkossa välttelee vastaavia tilanteita.