Karmaiseva näky – taapero seisoi kerrostalon ikkunalaudalla

Ohhoh! · Annika Kela

Tarkkasilmäiset naapurit huomasivat kerrostalon ikkunassa näyn, joka sai heidät järkyttymään. Ikkunassa nimittäin seisoskeli taapero, joka piti hennosti kiinni ikkunan reunoista. Kauhistuttavan tilanteesta teki erityisesti se, että lapsi oli kahdeksannen kerroksen ikkunassa.

Naapurit soittivat hätänumeroon ja viranomaiset lähetettiin paikalle. Pelastustyöntekijöitä odotellessa naapurit eivät voineet tehdä muuta kuin seurata kauhistuneina tilannetta. Pienestä pojasta kuvattu video on julkaistu netissä.

The Siberian Times -lehden mukaan taapero seisoskeli puolen tunnin ajan ikkunassa, ennen kuin hänen äitinsä havahtui tilanteeseen. Perheenäiti oli keskittynyt päivällisen valmistamiseen, eikä hän ollut huomannut, että pienokainen oli kiivennyt ikkunaan. Nainen kertoi, että hän meni tilanteesta shokkiin.

Hurjasta tilanteesta huolimatta onnettomuudelta vältyttiin. Kauhistuttava tilanne sattui Miassin kaupungissa, Venäjällä. Lapsen äiti kertoi, että jatkossa hän pitää ikkunat lukittuina, eikä hän aio enää irroittaa katsettaan vilkkaasta pojastaan.