Kissa kotitoimistossa – näin hankalaa yhteiselo voi olla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mikäli aikoo tehdä kotona töitä, kannattaa työnteolle ottaa oma aikansa ja paikkansa ilman, että yhdistää työnteon kotielämään. Säännöllinen työaika, työhuone ja tarpeellinen määrä vapaa-aikaa luovat tehokkaampia työpäiviä. Entäpä, jos kotitoimistossa asuu myös kissoja?

Kissojen tiedetään leikkivän mielellään kaikilla kodin pikkuesineillä. Jos sopivia leluja ei ole näköpiirissä, voi mirri pudottaa esimerkiksi kukkaruukun ja tassutella onnesta soikeana multapaakuissa. Toimistotyökalut tarjoavat rajattoman määrän viihdykettä kissaeläimille, ja tämän todistaa myös tuore verkkovideo.

Cole and Marmalade -YouTube-kanava on julkaissut oivallisen esimerkkivideon siitä, minkälaisia työkavereita kissat parhaimmillaan ja pahimmillaan voivat olla. Touhukkailta eläimiltä ei nimittäin jää huomaamatta pieninkään yksityiskohta tai tapahtuma. Ne leikkivät tulostimilla, papereilla, kynillä ja tietysti tietokoneen hiirillä.