Ällistyttävä japanilaiskeksintö: Laite kaventaa kasvoja?

Lifestyle · Tim Isokivi

Monet aasialaisnaiset haluavat itselleen paikallisten kauneusihanteiden mukaiset, kapeavat kasvot. Nyt sosiaalisen median käyttäjiä hämmästyttää japanilainen keksintö, jonka väitetään tekevän käyttäjän poskista laihemmat erikoisella keinolla.

Facial Fitness Pao on ulkoisesti hieman lennokkia muistuttava, taipuisa kapistus. Esine asetetaan suuhun, ja käyttäjän tulee heiluttaa päätään niin että sen ulokkeet liikkuvat siipien lailla. Puolen minuutin päivttäisen käytön väitetään kaventavan käyttäjän kasvoja.

Hämmentävää keksintöä kaupitellaan Japanissa tv-mainoksella, jota tähdittää Real Madridin jalkapalloiluja Cristiano Ronaldo. Valitettavasti mies ei itse käytä esinettä mainoksen aikana. Aivan halpa keksintö kasvojen kaventaja ei ole, sillä ainakin Singaporessa sitä myydään 200 singaporen dollarin, eli noin 125 euron hintaan.