Seksilaskuri kertoo paljonko petipuuhat kuluttavat kaloreita

Fitness · Annukka Heikkilä

Intiimiä kanssakäymistä päivittäin harrastavat ovat lukemattomien tutkimusten mukaan muita terveempiä, onnellisempia ja luovempia. Monien positiivisten vaikutusten lisäksi seksi on myös hyvää hyötyliikuntaa, jossa kalorit lähtevät ikään kuin vahingossa palamaan.

Seksi käy liikunnasta ja polttaa kaloreita, mutta poltettujen kaloreiden määrää voi olla haastavaa pystyä itse arvioimaan. Seksin kuluttamaa energiaa varten on julkaistu nyt laskuri, jonka avulla jokainen halukas pystyy helposti laskemaan, miten paljon lakanoiden välissä vuodatetut hikipisarat itseasiassa merkitsivät kulutuksen kannalta.

Online Doctor on julkaissut laskimen, joka on kaikkien käytettävissä. Laskuriin tulee kirjoittaa seksiä harrastaneiden sukupuolet, painot, seksiasennot ja yhdynnän pituus ajallisesti. Näiden tietojen mukaan laskuri laskee, miten paljon kummatkin osapuolet kuluttivat kaloreita. Jos suoritustaan haluaa parantaa, laskurin avulla pystyy helposti laskemaan myös sen, mikä on kulutuksen kannalta paras asento.