Deittipyyntö ei mennyt maaliin: ”Paskoisin housuihini”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monissa amerikkalaisissa kouluissa vietetään syksyisin homecoming-juhlaviikkoa. Teemaviikko kulminoituu urheilukilpailuihin ja lopulta näyttäviin tansseihin, joissa kruunataan perinteisesti koulun homecoming-kuningas ja -kuningatar.

Sosiaalisessa mediassa levinneessä kuvassa nuori nainen on päättänyt pyytää paria homecoming-tansseihin hämmentävällä, mutta varmasti huomiota herättävällä tavalla. Tyttö on pukeutunut kakka-emojia esittävään pukuun, ja pitelee kädessään teeman mukaista kylttiä.

– Sean, paskoisin housuihini, jos tulisit homecoming-parikseni, kyltissä lukee.

On epäselvää, kuinka Sean on vastannut nuoren naisen pyyntöön. Sanomattakin on kuitenkin selvää, että vain täysin huumorintajuton mies antaisin tälle tytölle pakit.

View post on imgur.com