Marsuvideosta valtava nettihitti – saivat saman herkun eri päät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Marsut lukeutuvat yleisimpiin lemmikkeihin monissa maissa, kuten myös Suomessa. Pienten karvapallojen kanssa voi kokea monia hauskoja ja hellyttäviä hetkiä, ja parhaillaan eräs sellainen on sulattanut jo kymmenien miljoonien katsojan sydämet sosiaalisessa mediassa.

Videolla kaksi marsua, Gracie ja Suzie, saavat saman ruohonkorren eri päät. Niitä mutustellessa lemmikit päätyvät vääjäämättä tilanteeseen, jossa niiden suut kohtaavat. Tilanne on kaiken lisäksi hidastettu, joten marsujen taistoa päästään seuraamaan poikkeuksellisen tarkasti.

Gracie and Suzie (sisters) play tug of war in slow motion! ❤️

Posted by Bivoir Cavies on 2. lokakuuta 2015

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat