Myymälävaras työnsi valtavan poran housuihinsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme aikoinaan naisesta, joka varasti olutlaatikon tunkemalla sen hameensa helman alle. Nainen kantoi painavan saaliinsa reisien välissä kaupasta ulos. Nyt esittelemme yhtä häikäilemättömän varkaan Venäjältä.

Netissä leviää valvontakameran materiaalia miehestä, joka asioi venäläisessä Buguruslanin kaupungissa sijaitsevassa rautakaupassa pahat mielessä. Mies kurottautuu edessään olevalle hyllylle ja ottaa sieltä suurikokoisen poran.

Hän tunkee poran takkinsa alle ja housuihinsa. Huononäköinenkin huomaa, että miehen vaatteet kätkevät sisäänsä muutakin kuin vartalon, kun hän kävelee pois hyllyltä.

Kaikesta huolimatta hän käveli kassojen ohi maksamatta, ja teko saatiin selville vasta myöhemmin valvontakameramateriaalia läpi käymällä. Mirror-lehti uutisoi, että poliisi on saanut kolmekymppisen tekijän kiinni.