Näinkin synnytyskipuja voi lievittää – villi tanssi sairaalan käytävällä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Raskaana oleva nainen oli hakeutunut sairaalaan synnyttämään Georgiassa, Yhdysvalloissa. Tulevan äidin harmiksi lämmin vesi, hieronta ja syvään hengittäminen ei auttanut synnytyskipuihin, joten hän päätti kokeilla tanssimista..

Daily Mail -lehden mukaan kätilö kannusti naista tanssimaan, sillä hän uskoi sen auttavan naista rentoutumaan. Yllättäen nainen sai suostuteltua kätilön mukaan tanssimaan. Sairaanhoitajat ovat kuvanneet naisten tanssimisen videolle.

Raskaana oleva nainen tanssi kätiönsä kanssa Silenton Watch Me -hittikappaleen tahdissa. Molemmat naisista esittivät musiikkivideolla nähtyjä liikkeitä. Sen sijaan, että tuleva äiti olisi tuskastellut sairaalan pedissa kipujen kanssa oli hän laittanut jalalla koreaksi ja se näytti tehoavan.