Seksikkäimmän kehätytön povi nousi pääosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalaisen UFC-vapaaotteluorganisaation kehätyttö Arianny Celeste on tullut viime vuosina tunnetuksi myös urheilumaailman ulkopuolella. Tämä johtuu epäilemättä kaunottaren upeasta ulkoisesta olemuksesta.

Eilen Arianny kuvattiin poistumassa Nice Guy Clubilta, jossa hän oli ollut juhlimassa yhdessä ystäviensä kanssa. Kaunottaren asuvalinta oli näyttävä, sillä se nosti varsinkin hänen povensa pääosaan.

Las Vegasissa syntynyt Arianny Celeste on nähty monissa lehdissä, joihin lukeutuvat Maxim, FHM, Sports Illustrated ja Playboy. Neitokaisen lemmenelämä on ollut otsikoissa aiemmin väkivaltaisuuksien takia, mutta sittemmin hän löysi kestävän suhteen. Taannoin Celeste pidätettiin Las Vegasissa kotiväkivallasta, kun riita lääkäripoikaystävä Praveen Chandran kanssa äityi turhankin kiihkeäksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash