Aviomies petti kodinhoitajan kanssa – vaimon nettivideo johti ongelmiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Saudiarabialainen vaimo oli saanut miehensä kiinni pettämisestä. Nainen oli epäillyt miehen uskollisuutta ja hän oli asetellut puhelimensa kuvaamaan salaa miehensä puuhia. Vaimo onnistui saamaan videolle tilanteen, joka todisti, että mies pelehti kodinhoitajan kanssa.

Pettämisestä suivaantunut nainen julkaisi videon netissä. IB Times -lehden mukaan aviomies ilmoitti asiasta viranomaisille ja nyt vaimoa uhkaa vankeustuomio.

Saudi-Arabiassa on laitonta julkaista toisesta ihmisestä kuvattua videomateriaalia, joka on haitaksi videolla esiintyvien maineelle. Aviomiehen mukaan videon julkitulo oli nöyryyttävää ja noloa. Niinpä vaimo saattaa joutua sen johdosta vankilaan. Nainen on poistanut julkaisemansa videon netistä ja hän toivoo, että hän välttyy vankeusrangaistukselta.