Miehen 36-kiloinen kivespussi leikattiin – voi viimein harrastaa seksiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Michinganissa asuva 40-vuotias Dan Maurer kärsi laajentuneesta kivespussista. Kivespussi oli turvonnut niin valtavaksi, että se alkoi haittaamaan jo miehen kävelemistäkin ja koko elämänlaatua.

Maurer antoi kivespussin kasvaa yli 45-kiloiseksi ennen kuin hän uskaltautui leikkaukseen, jossa ylimääräinen kudos poistettiin.

Maurer oli Metro-lehden mukaan 14 tuntia leikkaussalissa, jossa hänen kivespussinsa operoitiin onnistuneesti. Leikkauksen jälkeen Maurer on saanut uudelleen elämästään kiinni ja pystyy nauttimaan asioista, jotka olivat hänelle vielä hetki sitten mahdottomia. Maurer on erityisen onnellinen siitä, että hän pystyy viimein harrastamaan seksiä.

Kivespussin laajeneminen ilmeni Maurerilla ensimmäisen kerran, kun hän oli vielä alle 30-vuotias. Tällöin lääkärit neuvoivat miestä laihduttamaan, mutta kivespussi vain laajeni laajenemistaan. Maurer on ollut vaivan vuoksi todella pitkän ajan harrastamatta seksiä, mutta nyt tilanne on viimein saatu korjattua.

Maurerin leikkauksesta on kulunut vuosi ja mies voi paremmin kuin koskaan. Hän on pystynyt vihdoin syventämään suhdettaan vaimoonsa ja rakastelemaan hänen kanssaan. Maurer antoi TLC-kanavan kuvata ja seurata hänen läpikäymäänsä taistelua laajentunutta kivespussia vastaan ja toivoo, että hänen tarinastaan on apua muille miehille.