Orgasmi-ilmeet voi nyt jakaa somessa – selfiedildokeppi esiteltiin

Digi Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Keväällä seksilelumarkkinoille tuotiin uutuus, joka yhdisti sekä kameran että hieromasauvan. The Svakom Gaga Intimate Selfie Camera Vibrator toimi hieromasauvan tavoin, mutta sen kuvaaman materiaalin pystyi lähettämään vaikkapa reaaliaikaisesti nettiseksikumppanille jos tämä halusi leikkiä esimerkiksi gynekologia.

Nyt YouTube-videolla näytetään uusi keksintö nimeltään Dildo Selfie Stick, jonka avulla nainen voi ottaa itsestään kuvan samalla kun hän saa orgasmin. Hieromasauva on melko tavanomainen muilta toiminnoiltaan, mutta sen päähän on kiinnitetty selfie-keppi, jonka avulla masturboija voi ottaa itsestään kuvia samanaikaisesti.

Dildo Selfie Stick -sauvan valmistus näyttäisi videon perusteella olevan vielä pelkän vitsin tasolla, mutta se saattaa antaa uusia ideoita seksivälinevalmistajille. Tällä hetkellä videolla näkyvä nainen on kuitenkin tehnyt tuotteita vasta omiin tarpeisiinsa eikä niitä ole myynnissä. Jokainen tuotteesta innostunut voi kuitenkin halutessaan toimia kuten hän ja yhdistää hieromasauvan ja selfie-kepin yhteen omin avuin.