Ruotsalaiseen kaupunkiin pankkiautomaatti – asukkaat järjestivät kansanjuhlan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ruotsissa Skoghallissa juhlittiin näyttävästi uutta palasta elektroniikkaa, joka oli saapunut asukkaiden iloksi kaupunkiin. YouTube-videolla nähdään asukkaiden järjestämä juhla, jossa iloitaan uuden pankkiautomaatin asennusta rakennuksen seinään.

Ruotsalaiset osaavat iloita pienistä asioista ja tällä kertaa juhlat järjestettiin uuden pankkiautomaatin kunniaksi. YouTube-videolla nähdään paikalle saapunut bändi, joka soittaa ja laulaa juhlan teemaan sopivasti: ”Vi har fått en ny bankautomat”. Paikalla on myös juhlakansan lisäksi toimittajia ja valokuvaajia ikuistamassa hienoa hetkeä.

Uusi pankkiautomaatti komeilee punatiilisen rakennuksen seinässä. Paikalle saapunut orkesteri lisää juhlantuntua, mutta tapahtuman kruunaa rakennuksen katolla seisova mies. Mies heittelee katolta pankkiautomaatin eteen monta kourallista makeisia, mikä saa ihmiset kokoontumaan yhä lähemmäs itse juhlan päätähteä.