Angelina Jolie ja Brad Pitt adoptoivat orpolapsen Syyriasta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijäpariskunta Angelina Jolie ja Brad Pitt ovat ilmoittaneet saavansa pian perheenlisäystä. Kahdeksanhenkisen perheen uusin jäsen on orvoksi jäänyt syyrialaislapsi. Pariskunnan adoptio on loppusuoralla.

Daily Mail -lehden mukaan Angelina Jolie on joutunut ylipuhumaan Bradin adoptio-asiassa, sillä kuuden lapsen isä oli sitä mieltä, että seitsemäs lapsi olisi liikaa. Näyttelijätär halusi alunperin adoptoida Syyriasta orvoksi jääneet veljekset, mutta Brad ei suostunut kolmen lapsen adoptointiin.

He tekivät kompromissin ja sopivat, että he ryhtyvät vanhemmiksi yhdelle lapselle. RadarOnline-lehden mukaan muut perheenjäsenet ovat suhtautuneet asiaan kannustavasti ja lapset ovat iloisia siitä, että he saavat pian uuden siskon tai veljen.