Koko perheen leikki – koira palautti pojan ja polkuauton isälle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat osallistuvat yleensä enemmän kuin mielellään perheenjäsentensä askareisiin ja haluavat päästä lasten keksimiin leikkeihin mukaan. Eräs perheenisä keksi hauskan leikin, josta tiesi sekä pienen poikansa että perheen koiran nauttivan.

Keksimässään leikissä isä on yhdistänyt nerokkaasti sekä pojan että koiran lempipuuhat. Taapero nauttii potkuautollaan ajelemisesta ja siitä, että hänelle annetaan potkuauton päällä vauhtia. Koira taas näyttäisi pitävän noutamisesta ja kiskomisesta, minkä vuoksi isä on keksinyt laittaa pojan potkuauton perään köyden vetokoukuksi.

YouTube-videolla isä antaa potkuauton kyydissä istuvalle pojalleen vauhtia ja yrittää pitää innokasta koiraa paikoillaan. Kun pojalle työnnetty vauhti on hiipunut, isä käskyttää koiran noutamaan pojan takaisin. Koira juoksee pojan perään innoissaan ja tuo hänet takaisin isän luo vetämällä potkuauton köydestä.