Koira aavisti kylpyhetken – teki emännän elämän vaikeaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muutamia hauskoja poikkeuksia lukuunottamatta koirat eivät yleensä ole innoissaan siitä, kun niitä pestään. Vesi on liian kylmää tai liian kuumaa, suihkusta kuuluu omituinen ääni ja koirashampoon vaahdottaminenkin tuntuu ikävältä.

Moni koira onkin oppinut protestoimaan kylpyhetkeä vastaan omistajalleen ja tekee sen yleensä näyttävästi.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa omistaja yrittää viedä koiraansa pesulle. Koira on aavistanut lähestyvän kylpyhetkensä ja alkanut dramaattisesti protestoimaan sitä vastaan. Koira on heittäytynyt täysin veltoksi asvaltille ja pakottaa naisen kantamaan itseään.

Koira ei suostu kävelemään omin avuin suihkun luo, minkä vuoksi nainen joutuu vetämään koiraa tassuista pitkin asvalttia. Koira tekee itsensä vetämisestä ja kantamisesta mahdollisimman vaikeaa naiselle roikottaen omaa päätäänkin täysin velttona. Omistaja taisi kuitenkin jälleen voittaa tämän taistelun, ja koira vietiin pesulle vastahakoisuudesta huolimatta.