Vaimo vaihtoi lukot: Mies asunut jo puoli vuotta kotipihalla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Aviomieheensä kyllästynyt teksasilaisnainen on heittänyt miehensä tylysti ulos heidän yhteisestä kodistaan Seabrookissa, Teksasissa. 69-vuotias Sharafat Khan on joutunut asumaan kotinsa pihalla jo puolen vuoden ajan, sillä miehen kotiavaimet eivät enää sovi lukkoihin.

Khan on ajautunut ongelmalliseen tilanteeseen, sillä hänellä ei ole varaa muuttaa uuteen asuntoon ennen kuin hänen lääkärivaimonsa hakee hänestä avioeroa. Puolet varakkaan vaimon omaisuudesta ja 1,3 miljoonan dollarin ökylukaalista kuuluvat lain mukaan aviomiehelle.

Daily Mail -lehden mukaan miehellä ei ole varaa hakea avioeroa, sillä hän saattaisi menettää puolet omaisuudesta. Lääkärivaimo ei puolestaan halua luovuttaa omaisuudestaan miehelle kuuluvaa siivua, joten hänkään ei ole hakenut avioeroa.

Sharafat Khanin terveydellinen tila on huono ja miehen naapurit ovat olleet hänestä huolissaan. Khan saa naapureilta ruokaa ja avustusta, sillä miehellä ei ole muuta paikkaa kuin hänen kotinsa piha. Miljoonatalossa asunut mies elää nykyisin kuin kulkuri. Naapurit pelkäävät, että mies menehtyy vanhuuteen ennen kuin vaimo suo hänelle avioeron.