Mies rakensi toimivan Iron Man -haarniskan – työ kesti 1 600 tuntia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Marvelin Avengers: Age of Ultron -elokuvassa nähtiin mieleenpainuva kohtaus, jossa Iron Man taistelee Hulkia vastaan keskellä vilkasta kaupunkia. Rautamies otti vihreästä jättiläisestä mittaa päällään suurikokoinen Hulkbuster-haarniska.

Extreme Costumes -ryhmä on luonut näyttävän ja toimivan Hulkbuster-puvun. Lähes kolmemetrinen puku syntyi yhteensä 1.600 tunnin työn tuloksena, ja sen valmistaminen aloitettiin jo vuonna 2014.

Lasersilmin varustettua robottipukua esitellään toiminnassa Facebookissa julkaistulla videolla. Valokuvaaja Ian Barnard julkaisi Youtubessa myös videon, jolla perehdytään Hulbuster-haarniskan syntyvaiheisiin.

The HulkBuster mobility test 3

Here it is, more than 1600 hours of work, Standing at 9'6" tall and weighing in at OMG to much…The HULKBUSTER ! Click like if you enjoyed, share if you liked :) Photography by Ian Travis Barnard photography with Thomas DePetrillo and Quin Mae

Posted by Extreme Costumes on 1. lokakuuta 2015