Motoristi käänsi päät – kyydissä istui alaston nainen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venäläiset kaverukset ovat päättäneet hämmentää ihmisiä Rostov on Donin yössä, Venäjällä. Kaverukset lähtivät yöajelulle ja kuvasivat tempauksensa videolle. Erikoisen tempusta tekee se, että yksi miehistä ajelutti moottoripyöränsä kyydissä alastonta naista.

Daily Mail -lehden mukaan stunttiin osallistuneella naisella ei ollut mitään muuta yllä kuin pienet stringit ja kypärä. Alastonta naista seurasi auto, jossa istuneet henkilöt kuvasivat tempauksen videolle.

Toisin kuin voisi luulla, ihmiset olivat suuttuneet hävyttömästä vilauttelusta ja viranomaisiin oli otettu yhteyttä, paikallislehdet raportoivat. Toistaiseksi kaupungissa viuhahdellutta naista ei ole löydetty. Luulisi, että kaunotar sai kylmää kyytiä, sillä Rostov on Donin kaupungissa oli tapahtumahetkellä pakkasta.