Kotikissa pääsi ensimmäistä kertaa ulos – ilme kertoi kaiken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aikoinaan oli todella yleistä, että lemmikkikissoja pidettiin pelkästään kotona sisätiloissa. Nykyään kissoille on tehty omia valjaita, joiden kanssa omistajat voivat ulkoiluttaa kissaansa tai laittaa kissan yksin nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta vaikkapa takapihalle.

Kiwi-niminen kotikissa sai kokea ensimmäistä kertaa, miltä ulkona näyttää ja tuoksuu. Kiwi on todella ilmeikäs kissa eikä se pysty piilottelemaan hämmennystään. Kissa makaa omistajan sylissä tilanteesta ihmeissään ja katselee ympärilleen ulkona ensimmäistä kertaa.

Kiwin ilme näyttää siltä, että kissa on samaan aikaan sekä kauhuissaan että innoissaan. Kiwin maailma on juuri avautunut sen silmien edessä ja kissa on kokenut suuren heräämisen.

Pienen ihmettelyn jälkeen kissa selkeästi rentoutui omistajansa sylissä ja alkoi nauttimaan happirikkaasta ilmasta ja nenään tulvivista tuoksuista. Kissan ilmeet kertovat kuvissa enemmän kuin tuhat sanaa. Toivottavasti Kiwi pääsee omistajansa kanssa ulkoilemaan jatkossakin.

Kiwi's Adventure to the Outside