Säpinää seksiin – mies tilasi kermavaahtoa kotiinkuljetuksella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessa saa tilattua kotiinkuljetuksella lähinnä pikaruokaa. Maailmalla kotiinkuljetuksella saa kaikkea maan ja taivaan väliltä, aina alkoholista ja tupakasta kissanruokaan ja vessapaperiin. Newcastlessa toimii jälkiruokia kotiinkuljettava yritys.

Useimmat yritykset ottavat tilauksia vastaan netin kautta. Asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tilaukseen myös kommenttinsa lisätietoja antaakseen. Näin teki eräs newcastlelaisesta Desserts Delivered -yrityksestä kermavaahtoa tilannut mies.

– Harrastan pian kimppakivaa kahden tipusen kanssa, joten olisin erittäin kiitollinen jos voisitte heittää meille hieman kermavaahtoa, asiakas kirjoitti tilauksessaan.

Ravintolan henkilökunta riemastui kommentista ja panivat tilauksen mukaan muutaman kermavaahtopakkauksen kaupan päälle. Kuitista julkaistiin kuva myös Twitterissä, ja tapauksesta uutisoi Mirror-lehti.