Tältä näyttää Mötley Crüen takahuoneessa – glamour kaukana?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Helsingin Hartwall Arenalle 18. marraskuuta saapuva Mötley Crüe kiertää parhaillaan maailmaa viimeistä kertaa. Yhtyeen The Final Tour päättää legendaarisen kokoonpanon taipaleen ja sulkee jälleen kerran yhden suositun yhtyeen tarinan.

Mötley Crüen historia on ollut täynnä seksiä, huumeita ja rokkia. Yhtye on tehnyt urallaan likimain kaiken, mitä menestyvä ja nautintoaineille perso nelikko voi. Heidän värikkäästä menestyksestään on julkaistu myös pintaraapaisua syvemmältä asiaa selvittävä The Dirt – Törkytehdas -niminen kirja.

Yhtyeen basisti Nikki Sixx on pannut korkin kiinni aikapäiviä sitten. Silti mies elää faniensa unelmissa rämäpäisenä ja rohkeana hahmona, jonka takahuoneessa vilisee viskipulloja ja villejä naisia. Totuus on toinen.

Nikki julkaisi äskettäin kuvan takahuoneestaan Arkansasin Little Rockin keikalla. Bäkkärillä on sohva, muutama kynttelikkö ja pöytä täynnä koruja, kuvia ja kosmetiikkaa. Kaikki vieläpä siistissä järjestyksessä.

Backstage in Little Rock.My home away from home and creative workshop. #MotleyCrue 37 shows left.

Posted by Nikki Sixx on Thursday, October 8, 2015