Beyoncen isä kouluttaa supertähdeksi haluavia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beyoncen isä Matthew Knowles on onnistunut aikoinaan luomaan yhden historian suosituimmista tyttöbändeistä. Destiny’s Child oli parhaimpina vuosina kaikkien huulilla ja soi radiokanavien soittolistoilla taukoamatta.

Nyt Matthew Knowles haluaa leipoa lisää tähtiä, jotka ovat valmiita maksamaan mahdollisuudestaan parrasvaloissa.

Matthew Knowles järjestää yhden päivän mittaisen työpajan, jossa hän opettaa nuorille tähdiksi pyrkiville, mitä pinnalle nouseminen vaatii. Knowles opettaa työpajan aikana supertähteyden perusteista kaiken tietämänsä aina markkinoinnista, laulamisesta ja tanssimisesta verkostoitumiseen asti.

Työpaja järjestetään Perez Hilton -sivuston mukaan lauantaina 24. lokakuuta Houstonissa. Kurssin hinta on 199 dollaria, mutta vip-kohtelua kaipaaville myynnissä on myös erikoislippu hintaan 299 dollaria. Beyonce itse ei pääse paikalle, mutta Matthew Knowles on luvannut paikalle kuitenkin muita yllättäviä julkisuuden henkilöitä.