Pelastuslaitos muistuttaa talojen numeroinnista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pelastustoimi on ottanut Facebookin tiedottamisen avuksi. Nyt sivulla muistutetaan ihmisiä tavallisesta, mutta sitäkin tärkeämmästä asiasta, nimittäin rakennusten osoitenumeroiden näkyvyydestä. Ihmisten tulisi kiinnittää huomiota esteettisyyden sijaan turvallisuuteen.

Oikeanlainen osoitenumeromerkintä voi pelastaa ihmishenkiä ja omaisuutta. Pelastustoimi muistuttaa, että kiinteistöjen osoitenumerot tulisi näkyä ohikulkevalta tieltä tai kadulta. Numeron on erotuttava selkeästi taustasta.

Talojen numerointi auttaa pelastustoimen lisäksi myös muita osotteiden perusteella työskenteleviä, kuten taksialan yrittäjiä ja pakettilähettejä. Osoitenumeron valaiseminen on suositeltavaa pimeällä.

Tehtävä: Tarkista asuinrakennuksesi ja mökkisi osoitenumeroiden näkyvyys!Elämme navigaattorien aikakautta, mutta vielä…

Posted by Pelastustoimi on Sunday, October 4, 2015