Bussi ajoi pysäkin ohi – nainen hyppäsi ikkunasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkista liikennettä käyttävät tietävät sen tunteen, kun juoksee hätä päässä pysäkille ja ehtii nähdä ainoastaan kulkuneuvon perävalot. Mikään ei ärsytä yhtä paljon. Joskus linja-auto saattaa myös ajaa pysäkin ohi pysähtymättä.

Näin kävi eräälle naiselle, joka painoi linja-auton pysähdysnappia haluamansa pysäkin kohdalla. Bussi ei kuitenkaan pysähtynyt ja nainen jäi jatkamaan matkaa kulkuneuvoon. Netissä leviää nyt video, jolla näytetään matkustajan reaktio asiaan.

Nainen nimittäin pomppaa bussin penkille, avaa linja-auton ikkunan ja hyppää ikkunasta ulos. Hänellä oli varmaankin kiire, koska teko näyttää hyvin epätoivoiselta. Suomessa linja-auto olisi todennäköisesti pysähtynyt myös erillisestä pyynnöstä, vaikka ei olisikaan ollut vielä seuraavan pysäkin kohdalla.