Nainen luuli pikaliimaa silmätipoiksi – huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Floridalainen perheenäiti liimasi vahingossa silmäluomensa yhteen pikaliimalla. Katherine Gaydos oli kuvitellut ottaneensa silmätippoja, joilla hänen oli tarkoitus puhdistaa silmänsä, mutta olikin niiden sijaan saanut käsiinsä pikaliimatuubin, josta oli puristanut muutaman tipan silmäänsä.

Gaydosin silmään oli lentänyt roska, kun ulkona pihatöitä tehnyt mies oli puhaltanut lehtipuhaltimella naista kohti. Gaydos oli pyytänyt miestä hakemaan silmätippoja naisen käsilaukusta, mutta mies olikin silmätippojen sijaan antanut naiselle epähuomiossaan pikaliimatuubin.

Nainen oli mennyt tuskissaan terveyskeskukseen, jossa hänet oltiin käännytetty pois, koska hänellä ei ollut sairasvakuutusta. Gaydos joutui elämään silmä umpeen liimattuna yhdeksän päivää, kun uutiskanava julkaisi hänen tilanteestaan tehdyn uutisen.

Gaydosin tilanteen tullessa julki nainen oli kutsuttu takaisin lääkärin vastaanotolle, jossa häntä suostuttiinkin nyt hoitamaan. Gaydos tulee Metro-lehden mukaan saamaan näkönsä takaisin ennalleen.