Unelmaduuni! Pariskunta asuu Rivieran luksuslukaaleissa ilmaiseksi

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Steve Parry ja Julie Dixon ovat täyspäiväisiä talovahteja. Pariskunta on asunut Ranskassa sijaitsevissa kartanoissa ja linnoissa ilmaiseksi, sillä heidän tehtävänään on ollut vartioida taloja sillä välin, kun omistajat ovat matkoilla.

Pariskunta kertoi Metro-lehden haastattelussa, että he ovat jättäneet päivätyönsä voidakseen asua ranskalaisissa ökylukaaleissa. Pari omistaa talon Britannian Oxfordshiressa ja he ovat laittaneet sen vuokralle.

Vuokrarahoilla pari elää Ranskassa suhteellisen leveästi, sillä kaikki majoituskulut on katettu asunnonomistajien toimesta. Varakkaat talojen omistajat ovat olleet tyytyväisiä pariskuntaan ja sana heidän palveluksistaan on kiirinyt seurapiireissä. Kaksikkoa pidetään luotettavina talovahteina.

Pariskunta on ollut yllättynyt siitä, kuinka paljon talovahdeille on ollut kysyntää. Varakkaat ihmiset eivät halua jättää taloaan vartioimatta matkojensa aikana. Steve ja Julie elävät omien sanojena mukaan unelmaa ja he ovat asuneet taloissa, joihin vain miljardööreillä on varaa.