Viidakosta löytyi lentokoneen hylky: Löytyiko MH370 viimein?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Filippiineihin kuuluvan Sugbain saaren viidakosta on löytynyt lentokoneen hylky, jonka sisältä on paljastunut Malesian lippu. Löytäjien mukaan lentokone makaa keskellä eristäytyneen saaren viidakkoa ja sen sisällä on luurankoja.

Löydön oli tehnyt filippiiniläisnainen Siti Kayam, joka oli ystävineen ollut viidakossa pyydystämässä lintuja. Malesian viranomaiset saivat ilmoituksen hylystä Jamil Omarilta, joka ilmoitti asiasta tätinsä puolesta. Lentokoneen hylyn sisällä olevat ruumiit viittaavat siihen, että kyseessä on matkustajakone.

Viranomaiset ovat käynnistäneet operaation asian tutkimiseksi. Daily Mail -lehden mukaan löytöä ei ole virallistettu. Lentokoneen löytyminen on käynnistänyt spekulaatiot puolitoista vuotta sitten kadonneen malesialaiskoneen löytymisestä. Viidakossa olevan lentokoneen alkuperä selvinnee lähipäivinä.