Luottokortinlukija alkoi savuta – lentokone teki hätälaskun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Alaska Airlines -lentoyhtiön lennolla koettiin kauhun hetkiä, kun matkustamossa syttyi tulipalo. Lentoemojen myyntikärryssä ollut luottokortinlukija alkoi aluksi ylikuumeta ja lopulta se syttyi tuleen. Laitteesta alkoi tupruta matkustamoon savua ja tilanne sai matkustajat panikoimaan.

New Jerseystä Seattleen matkalla ollut kone joutui laskeutumaan Buffalon kentälle. Vaikka matkustamohenkilökunta onnistui sammuttamaan palon, joutui kone laskeutumaan savun takia.

Metro-lehden mukaan kukaan ei loukkaantunut ja kaikki matkustajat onnistuttiin evakuoimaan lentokoneesta turvallisesti. Savua hengittäneille matkustajille tarjottiin ensiapua lentokentällä. Toistaiseksi ei ole selvinnyt, mikä aiheutti sen, että luottokortinlukija syttyi tuleen.