Söpöyden huippu! Nainen tuuditti elefantinpoikasen uneen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Thaimaan Chaing Mai -vuorilla sijaitsee elefanttien rauhoitusalue, jossa eläimet saavat elää kaikessa rauhassa luonnon ja metsien ympäröimänä. Eläintensuojelujärjestön ylläpitämälle alueelle on tuotu paljon työelefantteja, jotka ovat joutuneet elämään vankina turistikeskuksissa.

The Chai Lai Orchard Nature Bunglaws -keskuksen hoitajat ovat julkaisseet netissä videon, jossa yksi vapaaehtoistyöntekijöistä tuudittaa elefantinpoikasen uneen. Hellyttävä video on osoitus siitä, että eläinten poikasetkin rakastavat tuudittamista.

Unelias poikanen oli asettautunut naisen syliin ja se laittoi silmänsä kiinni, kun se kuuli naisen hyräilevän. Daily Mail -lehden mukaan videolla esiintyvä elefantinpoikanen on todennäköisesti yksi pelastetuista eläimistä.

Pienen elefantin emoa ei nimittäin näy missään. Elefantinpoikaset ovat suuri tulon lähde turistibisneksessä työskenteleville ja on yleistä, että poikaset erotetaan emoistaan. Onneksi eläintenoikeusjärjestö pitää huolen, että poikanen saa kaipaamaansa läheisyyttä ja siitä huolehditaan emon ollessa poissa.