Trendikkäimmät luksusmatkakohteet listattiin – yllätystulos!

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

On eri asia matkustaa rinkan kanssa junalla Siperiaan kuin makoskella viiden tähden hotellin uima-altaalla drinkkejä siemaillen. Nyt on listattu kymmenen suosituinta luksusmatkakohdetta, jonne maailman äveriäin väki menee lomailemaan tänä syksynä.

Kymmenen kärkeen mahtuu hieman yllättäen monta Euroopan maata, kuten Italia, Iso-Britannia, Ranska ja Saksa. Syynä Euroopan suosioon lienee euron heikko kurssi. Euroopan maiden lisäksi luksuslomat vievät Meksikoon, Etelä-Afrikkaan, Australiaan, Uuteen-Seelantiin, Kiinaan ja Kanadaan. Matkakohde riippuu oleellisesti myös lomailijan omasta kotimaasta, mutta Kanadaa voidaan pitää listan nopeimpana nousijana.

Listauksen teki luksuslomia tarjoava Virtuoso-matkayhtiö, joka toimii kansainvälisesti 30 maassa. Yritys myy vuosittain matkoja yli 14 miljardilla eurolla. Virtuoso on erikoistunut elämyksellisiin matkoihin, ja he tavoittavat 1 700 yrityksen tarjoamia matkailupalveluja ympäri maailmaa.