Coloradon McDonald’sit kohun keskellä: Kannabiksen polttajille oma nurkkaus?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Coloradossa on noussut kohu McDonalds-ravintoloiden uudistuksesta. Huhujen mukaan McDonalds-pikaruokaravintolat aikovat tarjota tulevaisuudessa asiakkailleen mahdollisuuden polttaa kannabista ravintolassa. Kohu ei ole laantunut, vaikka väite osoittautui jo tekaistuksi.

Mirror-lehden mukaan McDonalds-ravintoloiden on huhuttu suunnittelevan savullisia nurkkauksia ravintoloihinsa kannabista polttavien asiakkaiden houkuttelemiseksi. Lehden mukaan ravintoloihin rakennettaisiin ilmastoitu savullinen alue, jossa kannabista polttavat voivat nauttia aterioistaan häiritsemättä savuttoman puolen asiakkaita.

Väitteen ensimmäisenä esittänyt Now8News on parodiasivusto, jonka ilmeisen tekaistu artikkeli päätyi yllättäen myös moniin aitoihin verkkolehtiin oikeana uutisena. Sittemmin artikkeleiden otsikoita on muutettu, kun väitteen todenperäisyys paljastui. Jää siis nähtäväksi aikovatko pikaruokaravintolat tulevaisuudessa houkutella ruoanhimoisia kannabiksen polttajia omilla nurkkauksilla.