Perheen automatkalla odottamaton käänne – vuohi hyppäsi konepellille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaisperhe oli lähtenyt viettämään päiväänsä eläinpuistoon. Puiston poikki kulkevan ajoreitin varrella oli useita eläimiä, kuten villisikoja ja vuohia. Kuski pysäytti auton eläinten lähettyville, jotta perheen pienimmät voisivat ihailla niitä.

Sitten tapahtui jotain odottamatonta. Autoa lähestynyt vuohi loikkasi konepellille. Autossa istuneet naiset yrittivät hätistellä vuohen tiehensä, mutta se ei suostunut liikkumaan. Huvittava tilanne on tallentunut videolle.

Lopulta vuohi hyppäsi pois konepelliltä ja naiset huokasivat helpotuksesta. Sitten vuohi päätti lähestyä autoa uudestaan. Tällä kertaa se pinkaisi suoraan auton katolle. Perheenjäsenet eivät olleet uskoa tuuriaan, sillä nyt he olivat jumissa tiellä katolla olevan vuohen takia.

Onneksi tilanne lopulta ratkesi ja eläin loikki tiehensä. Ilmeisesti torven soittaminen oli puistossa kiellettyä, koska sillä keinoin he olisivat onnistuneet hätistämään kaikki alueen eläimet tiehensä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.