Pariskunta perui häät – pelasti rahoilla löytökissan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brittipariskunta on päättänyt luopua hulppeista häistään pelastaakseen katukissan Arabiemiirikunnista. Nicolla ja Karl ihastuivat kodittomaan kissaan lomaillessaan Abu Dhabissa. Parin sydän särkyi, kun he joutuivat jättämään kissan taakseen palatessaan kotiinsa.

Mirror-lehden mukaan pariskunta päätti pelastaa ja adoptoida kissan, maksoi mitä maksoi. Karl ja Nicolla sopivat käyttävänsä hääjuhlaan varatun budjettinsa kissan adoptoimiseen. Pieni katukissa sai nimekseen Sheikh.

Kolme kuukautta kestäneen paperisodan jälkeen Sheikh sai luvan matkustaa Englantiin. Nicolla ja Karl olivat maksaneet kissan eläinlääkärikulujen lisäksi adoptiokulut ja matkakulut. Kissan adoptoiminen teki suuren loven parin hääbudjettiin, mutta heidän mukaansa se oli kaiken arvoista.

Nyt Sheikhillä on rakastava koti, jossa on neljä muuta kissaa. Kaksikko on nyt alkanut suunnitella häitä pienemmällä budjetilla. Karl ja Nicolla ovat laskeskelleet, että uuden perheenjäsenen hankkiminen kustansi heille yli 2600 euroa kaikkine kustannuksineen.