Mies eksyi aavikolle – selvisi kuusi päivää syömällä muurahaisia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

62-vuotias metsästäjä oli juossut syvälle Australian aavikkoon jahdatessaan kamelia. Mies oli eksynyt ja ollut aavikolla kuusi päivää yksin ennen kuin hänet löydettiin. Metsästäjä kertoi selvinneensä ilman vettä muurahaisten avulla.

Reg Foggerty oli ollut veljensä auton kyydissä, kun hän oli huomannut aavikolla juoksevan kamelin. Foggerty oli hypännyt autosta ulos ja lähtenyt jahtaamaan kamelia Great Victoria Desert -aavikolle. Foggerty ei ollut enää löytänyt reittiä takaisin autolle vaan jäänyt sille tielle, minkä jälkeen autossa odottanut veli oli soittanut poliisipartiot paikalle etsimään miestä.

Poliisit löysivät Foggertyn istuskelemasta erään puun alta. Foggerty oli Metro-lehden mukaan löytynyt noin 15 kilometrin päästä paikasta, josta hän oli lähtenyt juoksemaan. Miehellä ei ollut mukanaan vettä tai ruokaa, ja hän oli löytymishetkellä ollut todella heikossa kunnossa.

Foggerty oli ollut kadoksissa kuusi päivää, joista kaksi viimeistä mies oli istunut puun juurella ja syönyt muurahaisia. Löytyessään mies oli kärsinyt vakavasta nestehukasta, minkä lisäksi hän oli ollut harhaluuloinen ja alakuloinen. Lääkintämiehet olivat antaneet ensitöikseen miehelle nestettä tipan kautta, minkä jälkeen miehen olo oli alkanut heti kohenemaan.