Valovuosi-yhtyeelle kultaa kesähitistä

StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen Valovuosi-yhtye nousi viime kesänä listoille esikoissinglellään Aurinkokuningatar, joka oli yksi kesän kuumimmista kotimaisista hiteistä. Tänään yhtye sai kultalevyn hittisinglestään.

Musiikki & Media -tapahtuman yhteydessä Valovuosi nousi hetki sitten lavalle levy-yhtiönsä järjestämissä kutsuvierasbileissä. Ensimmäisen kappaleen jälkeen levy-yhtiön edustaja yllätti yhtyeen nousemalla lavalla yhdessä kultalevyjen kanssa. Stara tiedusteli yhtyeen tunnelmat heti keikan jälkeen.

Kuuntele Spotifystä tästä!

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat