UFO-tutkijat ihmeissään: Marsin pinnalla Buddha-patsas?

Ohhoh! · Annika Kela

Yhdysvaltalaiset UFO-tutkijat ovat löytäneet NASA:n julkaisemista Mars-kuvista jo monenlaisia erikoisia muodostelmia ja yksityiskohtia. Nyt kuvissa esiintyvän vuoren rinteeltä on paikallistettu myös Buddhaa muistuttava kivimuodostelma.

UFO-tutkija Scott C Waring totesi UFO Sightings Daily -lehdessä, että kuva on todiste Maan ulkopuolisesta älyllisestä elämästä. Hän on vakuuttunut, että Buddha on Marsissa vierailleiden avaruusolioiden rakentama.

Kuvassa esiintyvä muodostelma muistuttaa lepäävää Buddhaa, joka on kääntänyt katseensa kohti vuoren reunaa. Marsissa oleva patsas ei ole ensimmäinen UFO Sightings Daily -lehden tutkijoiden tekemä havainto. Kuukausia aiemmin he ilmoittivat löytäneensä kuvista avaruusrapuja ja jättiläisnaisia muistuttavia hahmoja.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat