Mies ei ole sammuttanut Nintendoaan 20 vuoteen

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nintendo Entertainment Systemin japanilainen versio oli Famicom-konsoli, joka muistutti kuitenkin suuresti maailmanlaajuista Nintendoa. Kyseessä oli niin sanottu kolmannen sukupolven kasibittinen konsoli, joka teki muun muassa Super Mariosta maailmanlaajuisesti tunnetun.

Vaikka pelikonsoleita on ollut markkinoilla jo 70-luvulta saakka, räjäytti Nintendo Entertainment System, eli NES, potin lopullisesti vuonna 1985. Muutama vuosi myöhemmin, vuonna 1990, julkaistiin Super Nintendo, joka tunnettiin Japanissa Super Famicomina.

Nyt eräs japanilainen on julkaissut Twitterissä kuvan konsolistaan, joka on ollut päällä yhtä soittoa 20 vuotta. Hän ei ole sammuttanut konsolia, jotta ei menettäisi saavutuksiaan Umihara Kawase -pelissä. Mikäli laite sammuu, joutuu hän pelaamaan pelinsä alusta uudelleen.