Playboyn uudistus raivostuttaa Argentiinassa: ”Lukijat vaativat alastonkuvia!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Playboy-lehti on saanut kohun aikaan ilmoittamallaan uudistuksella. Kerroimme aiemmin, että Playboy-lehti aikoo luopua alastonkuvien julkaisemisesta ensi maaliskuusta lähtien. Uudistus otettiin vastaan ristiriitaisin tuntemuksin. Esimerkiksi argentiinalaiset eivät ole hyväksyneet lehden uutta suuntaa.

Playboy Argentina -lehden edustaja kertoi, että lukijat ovat raivostuneet tiedosta, jonka mukaan alastonkuvia ei enää julkaista lehdessä. Uudistus aiheutti niin suuren kohun Argentiinassa, että lehti joutui antamaan virallisen tiedotteen rauhoitellakseen lukijoitaan.

Edustajat kertoivat sosiaalisessa mediassa, että argentiinalaisen Playboy-lehden sivuilla tullaan näkemään alastonkuvia yhdysvaltalaislehden uudistuksesta huolimatta. Argentiinassa Playboy-lehden toimitus oli sitä mieltä, että alastonkuvat olivat niin vahva osa lehden identiteettiä, etteivät he voisi luopua niistä.

Amerikkalaiset ovat hyväksyneet sen, että Argentiinassa halutaan vaalia lehden alkuperäistä sisältöä. Vaikuttaisi siltä, että yhdysvaltainen Playboy-lehti tulee poikkeamaan huomattavasti Etelä-Amerikassa julkaistavista painoksista tulevaisuudessa.