Kardashianin treeniohjelma julkaistiin – näin treenaat kuin Khloe

Fitness · Annukka Heikkilä

Moni nainen ihailee Kardashianien siskosten kurvikkaita muotoja ja tavoittelee kuntosalikäynneillään muhkeaa takapuolta. Khloen henkilökohtainen kunto-ohjaaja Gunnar Peterson jakoi vihdoin Khloen koko vartalon läpikäyvän kuntosaliohjelman, minkä avulla muutkin voivat treenata kuin Khloe.

Splash
Splash

Kunto-ohjaaja Alex Silver-Fagan näyttää Women’s Health -lehden julkaisemalla videolla liikkeet, joita Peterson kertoi teettävänsä Khloella. Treenin aikana käydään monipuolisilla liikkeillä koko vartalo läpi, mutta erityisesti takapuoleen keskitytään monessa eri liikkeessä kuten arvata saattaa.

Ensimmäisessä liikkeessä käsipaino tuodaan kyykkyasennosta hartiatasoon, josta se nostetaan pystypunnerruksella ylös pään yläpuolelle. Tämän jälkeen tehdään raskasta kyykkykävelyä kuminauhan tuoman vastuksen kera. Vatsalihaksia haastetaan kuntopallon tuomalla lisäpainolla, minkä jälkeen askelkyykkyjä tehdään käsipainojen kanssa.

Treeni koostuu viidestä eri liikkeestä, jotka kaikki kehittävät koko vartaloa monipuolisesti. Treenin aikana haastetaan monia eri lihaksia ja tasapainoa, ja treenataan monivaiheisten liikkeiden avulla nopeasti niin ylä-, ala- kuin keskivartaloakin.

Splash
Splash