Suomalaiskeksintöä ylistetään: Jousituoli pitää huolta selästä

Terveys Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina istumiseen on kiinnitetty aiempaa enemmän huomiota. Satulatuolit tekivät läpimurtonsa jo muutama vuosi sitten, mutta nyt alalle on tullut uusi suomalainen innovaatio. Activergon lanseeraama Jousituoli on paitsi säädettävä satulatuoli myös tasapainoa kehittävä laite.

Kyseessä on istuinosaltaan melko tavallinen satulatuoli, mutta alaosa poikkeaa tavallisista satulatuoleista huomattavasti. Runko on nimittäin tehty jouseksi muotoillusta harjateräksestä, joka on havaittu kestäväksi ja väsymättömäksi materiaaliksi. Jousen ansiosta tuoli joustaa ja liikkuu, mikä vahvistaa tukilihaksia, kehittää tasapainoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

Staran saamien tietojen mukaan Jousituolia on käytetty jo jonkin aikaa muun muassa sipoolaisessa alakoulussa, jossa koko koulun luokat kalustettiin jousituoleilla. Lisäksi Jousituoli on saanut hyvän vastaanoton monilla työpaikoilla.

Activergo Jousituoli
Activergo Jousituoli