Vauvakuva järkyttää – äiti meikkasi pienokaisensa nettikuvaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Vuosi sitten kerroimme huvittavasta kuvailmiöstä, joka liittyi vauvoihin, joilla oli piirretyt kulmakarvat. Monet vanhemmista päivittivät nettiin kuvia, joissa heidän lapsillaan oli mitä huvittavimpia ilmeitä piirrettyjen kulmakarvojen kera.

Kuvat olivat lasten vanhemmista hauskoja, sillä ihmiset olivat piirtäneet kulmakarvat lapsilleen huumorimielessä. Nyt eräs nuori äiti on saanut kohun aikaan julkaisemallaan kuvalla, jossa hänen lapsellaan on ilmiselvästi meikatut kulmakarvat.

Kuva on aiheuttanut netissä kohun sen takia, että kulmakarvojen piirtämisen motiivi on jäänyt epäselväksi. Monet epäilevät, että pienelle vauvalle on piirretty kulmakarvat turhamaisista syistä, sen sijaan, että sillä olisi tarkoitus vitsailla. Monen mielestä nuori äiti on mennyt liian pitkälle.

Kuva on alunperin julkaistu Reddit-palvelussa, eikä äidin henkilöllisyys ole selvinnyt. Kuvan nähneet ihmiset ovat pitäneet näkyä vastenmielisenä ja kammottavana. Kuvan aitoutta ei ole pystytty vahvistamaan ja monet toivovat, että kuvaa on käsitelty ohjelmalla, sillä ajatus meikatusta lapsesta järkyttää monia.

View post on imgur.com