Sulhanen jänisti ennen häitä – morsian kutsui 120 koditonta syömään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

27-vuotias Quinn Duane oli menossa naimisiin poikaystävänsä Landon Borupin kanssa. Landon oli kuitenkin jänistänyt ennen häitä ja ilmoittanut Quinnille muutamaa päivää ennen hääjuhlaa, että hän ei haluakaan mennä naisen kanssa naimisiin.

Nainen päätti surullisesta tilanteestaan huolimatta yrittää keksiä jotakin hyvää peruttujen häiden tilalle.

Häät olivat tulleet maksamaan 35.000 dollaria. Hääjuhla oltaisiin pidetty Sacramentossa ylellisessä Citizen Hotel -nimisessä hotellissa. Naisen perhe päätti kutsua juhlapaikan täyteen heille tuntemattomia ihmisiä, koska pitopalvelu, paikka ja ruoat oltiin joka tapauksessa jo maksettu. Ruoka riittikin ruokkimaan suuren määrän ihmisiä, sillä se oli tilattu 120 juhlavieraalle.

Quinnin perhe avasi hääjuhlan kodittomille, jotka saivat tulla nauttimaan perutun juhlan tarjottavista. Tytär jäi sydänsuruissaan kotiin, mutta hänen vanhempansa olivat Daily Mail -lehden mukaan menneet juhlapaikalle toivottamaan kodittomat tervetulleiksi nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomasta.