Äiti luuli lemmikkikalan kuolleen – kala pakeni vessanpöntön uumeniin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Akvaarion pikkukalat kuolevat melko herkästi. Saadessaan jonkin taudin se voi pienessä akvaariossa levitä muihinkin kaloihin nopeasti ja viedä lyhyessä ajassa monen pikkukalan mennessään. Eräs äiti piti poikansa kanssa lemmikkikalalle hautajaiset, kunnes he huomasivat kalan olleenkin elossa.

Äiti ja poika oli napannut kuolleen kalan akvaariosta haaviin. Äiti on kuvannut videolle, kun poika laskee äidin käskystä haavissa olevan kalan vessanpönttöön. Tarkoituksena on ollut vetää kuollut kala pöntöstä alas aivan kuten moni muukin akvaarion omistaja menettelee kalojen kuollessa.

Kun poika laskee kalan vessanpönttöön, hän katsoo innoissaan äitiään, koska kala alkoikin liikuttamaan pyrstöään ja uimaan pöntössä. Kala uiskenteli silmänräpäyksessä pöntöstä syvälle viemäreihin, josta äiti ei tule luultavasti saamaan sitä enää takaisin. Äiti huokaa videolla kauhuissaan huomatessaan, että nyt he joutuvat lopulta vetämään elävän lemmikkikalan vessanpöntöstä alas.