Rakennusmiehen tempaus kostautui – penis juuttui mutteriin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Rakennustarvikkeita käsitellyt mies oli sujauttanut mutterin peniksensä ympärille Yulinissa Kiinassa. Rakennusmiehen tempaus kostautui pian, sillä mies huomasi mutterin jumiutuneen. Kymmenen tunnin ajan mies yritti omatoimisesti saada mutterin irti peniksestään.

Lopulta hän joutui hakeutumaan sairaalaan. 28-vuotias mies kertoi kiusallisesta tilanteestaan lääkärille, joka totesi, ettei hänellä ollut tarpeeksi järeitä aseita mutterin irroittamiseen. Paikalle kutsuttiin palomiehiä, joilla oli paremmat työkalut mutterin avaamiseen.

Kuusi palomiestä operoi mutteria kolmen tunnin ajan. Palomiehet joutuivat käyttämään useita suuria sähkötyökaluja ja pihtejä, jotta he saisivat väännettyä mutterin. Lopulta mies vapautui piinastaan. Daily Star -lehden mukaan mies on olosuhteisiin nähden hyvässä kunnossa ja hän tulee toipumaan.